Menu Sluiten

Benjamin Herman debuteert in speelfilm

Altsaxofonist Benjamin Herman is een veelzijdig man. Zo maakt hij op 22 september zijn debuut als acteur in de speelfilm A Ringing In The Ears, geregisseerd door Gabriel Lester. De film gaat in première tijdens het Nederlands Film Festival op 22 september.

Benjamin Herman is al 30 jaar een van de meest productieve muzikanten van zijn generatie in Nederland. Tot op heden heeft hij meer dan 50 albums uitgebracht als soloartiest en als frontman van New Cool Collective. Nu zet Herman nu een stap in de wereld van de film.

In A Ringing in the Ears vertolkt Benjamin 1 van de hoofdrollen in een verhaal over militaire muzikanten die na een aanval moeten vluchten en een gewonde kameraad achterlaten. Gedwongen om samen te werken om te overleven, worden ze geconfronteerd met de onmogelijkheid van saamhorigheid. De groep valt langzaam uit elkaar terwijl elk lid probeert te ontsnappen uit het vijandelijke gebied én aan elkaar. De film verweeft complexe menselijke relaties, egocentrisme en de uitdagingen van het vormen van eenheid en verkent thema’s zoals vlucht, schuld, verdeeldheid en collectief falen.

Meer info vind jehier

Deel bericht

Laatste nieuws